News
09 May

Yonex Center

STATE-OF-THE-ART YONEX CENTER

Distri Sport International NV verhuisde in april 2008 naar de huidige locatie in Aartselaar. Het idee om naast het bestaande magazijn een eigen badmintoncenter & showroom te bouwen, begon meteen te groeien. Al snel werd duidelijk dat deze centrale ligging uitermate geschikt zou zijn voor een Yonex demo- en kenniscentrum. Direct contact tussen merk en speler, merkbeleving op de allerbeste manier! In 2013 werden er genoeg fondsen gevonden om het terrein aan Bist nr. 26 te kopen. In 2014 werden de eerste plannen getekend. En op 22 juni 2016 startten de eerste grondwerken.  

En nu, heel binnenkort, in januari 2017 om precies te zijn opent Yonex Benelux in Aartselaar het beste badminton test- en belevingscentrum. Het Yonex Center wordt een state-of-the-art badmintoncentrum waar met het allernieuwste materiaal in de beste omstandigheden kan gespeeld worden. Het Yonex Center telt 5 exclusieve badmintonvelden: 10 meter hoog, voorzien van een zwevende houten ‘power cushion’-vloer, vloerverwarming en een badminton-specifieke verlichting. Zonder twijfel wordt dit de beste badmintonzaal van de regio, zelfs van het hele land. Een vergaderzaal, ruime showroom en gezellige bar maken het plaatje compleet.

Het complex zal bovendien op een ecologisch verantwoorde manier verwarmd worden door gebruik te maken van zonnepanelen en warmtewisselaars voor de vloerverwarming en het douchewater. Kortom: het Yonex Center biedt haar bezoekers de beste vloer, verlichting en verwarming aan in combinatie met de beste rackets, schoenen en shuttles. Elke week zal een groep worden uitgenodigd om in dit gloednieuwe complex een unieke ‘Yonex Experience’ te beleven. De terreinen kunnen individueel gehuurd worden: 24/7!

De voortgang van de bouw en al het nieuws kan gevolgd worden via de nieuwsblog. In de volgende maanden zullen onze partners zichzelf en hun eigen vakkennis & specialiteiten voorstellen.

Experience days
Elke week zal een badmintonclub worden uitgenodigd om in dit gloednieuwe complex een unieke ‘Yonex Experience’ te beleven. Terwijl de helft van de groep tijdens een workshop professionele uitleg krijgt over de allerlaatste rackets, schoenen en shuttles, zal de andere helft dit nieuwste materiaal onder toeziend oog van een trainer testen. Uniek materiaal in een unieke omgeving! Interesse hiervoor? Geen ons een seintje!

Welkom in ons uniek Yonex Center, vanaf januari 2017!