News
23 Sep

AARTSELAAR

“Als schepen van Sport ben ik natuurlijk verheugd met elk initiatief of elk nieuw gebouw dat sport in Aartselaar promoot. We bouwen en renoveren tijdens deze legislatuur zelf heel wat op ons Aartselaars sportcentrum en trachten onze sportclubs zo goed mogelijk te ondersteunen. Maar dit Yonex Center ligt me toch wel zeer na aan het hart, gezien ik zelf al 15 jaar badminton speel en gewezen voorzitter ben van de lokale PBA-club Rita Serveert. Ik vond het dus al zeer mooi dat het Yonex Benelux distributiecenter in Aartselaar is gevestigd.  Dat er nu ook in Aartselaar een splinternieuwe state-of-the-art badmintonzaal van Yonex bij komt, met alle nieuwste materialen en technieken, stemt mij zeer gelukkig. Ik ben verheugd dat ik nu als schepen van Sport mee mijn steentje kon bijdragen aan de promotie van de badmintonsport door de bouwvergunning van deze knappe zaal toe te kennen. Het is duidelijk dat Aartselaar dankzij dit nieuw project helemaal het mekka van de badmintonsport wordt in de Benelux. Ik kijk daarom al ontzettend uit naar de opening van het Yonex Center, zowel als schepen van Sport maar ook als gepassioneerd badmintonner. Ik wens de familie Moens alle succes met hun splinternieuw project, het was en is een waar genoegen om te mogen samenwerken met mensen die zo’n groot hart hebben voor het badminton en hun stiel.”
 
Bart Lambrecht
Schepen van mobiliteit, openbare werken, sport en communicatie Aartselaar