News
06 Sep

Badminton Vlaanderen“Toen Distrisport in 2014 zijn plannen bekendmaakte om in Aartselaar een democentrum te maken voor badminton, zagen wij dit onmiddellijk als een opportuniteit voor de verdere ontwikkeling van de badmintonsport”, vertelt Bart Verschueren, sporttechnisch coördinator bij Badminton Vlaanderen. “Enerzijds biedt het voor competitie- en topsportbadmintonners de mogelijkheden om in perfecte omstandigheden te trainen, anderzijds kan elke recreatieve badmintonner er terecht voor een uitdagende badmintonwedstrijd op zijn of haar eigen niveau. De flexibiliteit die het badmintoncentrum biedt (elke dag open, 24 op 24) past ook perfect in de beleidsuitdagingen die Badminton Vlaanderen zicht stelt om zoveel mogelijk mensen op een kwalitatieve manier aan sport te laten doen.”

Bart Verschueren
sporttechnisch coördinator