Yonex Center : Badminton voor iedereen
HET YONEX CENTER IS OPEN MET INACHTNEMING VAN VOLGENDE COVID PREVENTIE REGELS:
 • Gebruik je gezond verstand ivm social distancing.
 • Reinig je handen met de ontsmettende vloeistof bij het binnenkomen.
 • Hou steeds 1,5m afstand van elkaar.
 • Dubbelspel is slechts toegelaten in je persoonlijke bubbel.
 • De douches en kleedkamers zijn gesloten.
 • Er zijn geen uitleen rackets of indoorschoenen!    
 • Enkel zaalsportschoenen met niet-markerende zolen zijn toegelaten (geen all stars, geen stan smiths, geen witte of zwarte zolen).
 • Er zijn geen tafels of stoelen.
 • Je bent welkom 5 minuten vóór de sessie.  Vertrek onmiddellijk na het spelen aub.
 • Deel deze maatregelen mee aan je medesporters.   De persoon die de reservatie maakt is de verantwoordelijke begeleider en staat in voor het naleven van de regels van medespelers
 • Deze regels zijn een korte samenvatting van de aanbevelingen van Badminton Vlaanderen https://www.badmintonvlaanderen.be/page/37772/Info-Corona

We hebben tijdens de sluiting een nieuwe laklaag te laten aanbrengen in de zaal dus de vloer is opnieuw klaar voor optimaal gebruik!     Het is absoluut belangrijk dat je met de juiste schoenen speelt.  Vermits er geen uitleenschoenen meer staan moet je ZELF voor indoorschoenen zorgen.   Idem dito voor rackets.
  
Wij hopen op jullie begrip en steun in het volgen van deze regels.  Van zodra versoepeling mogelijk is laten we dat zo snel mogelijk weten.  
  
Voor alle vragen kan je terecht bij badminton@yonexcenter.beState-of-the-Art
Het Yonex Center is een state-of-the-art badmintoncentrum waar in de allerbeste omstandigheden gespeeld kan worden. Het Yonex Center telt 5 exclusieve badmintonvelden: 10 meter hoog, voorzien van een schokabsorberende houten vloer, constante luchtvochtigheid en een badminton-specifieke verlichting. Het complex wordt op een ecologisch verantwoorde manier verwarmd door gebruik te maken van zonnepanelen en warmtewisselaars voor de vloerverwarming.  Een vergaderzaal, ruime showroom en gezellige bar maken het plaatje compleet.  Dit is de beste badmintonzaal in het land. Virtuele Tour 

Badminton voor iedereen 24/7
De terreinen worden individueel verhuurd: 24uur op 24, 7 dagen op 7.  Er is geen abonnement of lidmaatschap nodig.  Reserveren kan online via de tab RESERVATIE.   Registreer jezelf, koop enkele credits, kies een datum, tijdstip en terrein en u krijgt een toegangscode.      Het hele Yonex Center draait automatisch en onbemand.  

Experience days
Regelmatig komt een badmintonclub met 25à35 leden een unieke ‘Yonex Experience’  beleven. Terwijl de helft van de groep tijdens een workshop professionele uitleg krijgt over de allerlaatste rackets, schoenen en shuttles, zal de andere helft dit nieuwste materiaal onder toeziend oog van een trainer testen. Uniek materiaal in een unieke omgeving! Interesse hiervoor? 
Contacteer ons aub!
 
Bedrijven
Er zijn uitstekende faciliteiten voor teambuilding en workshops al dan niet gekoppeld aan badminton (enkele opties).   Medewerkers kunnen indien gewenst reserveren op rekening van het bedrijf.  
Contacteer ons aub!